TOYOTA AVENSIS FORUM

Forum użytkowników i miłośników samochodu Toyota Avensis


Teraz jest 20 lip 2018, o 06:22

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1085 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 37  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 5 lis 2012, o 22:00 
Offline
Nowicjusz
Nowicjusz

Dołączył(a): 21 kwi 2011, o 22:30
Posty: 12
Marka: toyota
Model: verso
Nadwozie: inne
Rocznik: 2012
Silnik: 1.8 147KM
Właśnie wracam z garażu znowu 2h walki i nic ,żadnych efektów więc niestety poddaje się, jedyny wniosek jaki mi się nasuwa po dwóch tygodniach walki z tym urządzeniem to, to że do yaris d4d wersji 75KM nie da się podłączyć .


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 lis 2012, o 23:31 
Offline
Mistrz
Mistrz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 lip 2011, o 15:05
Posty: 1116
Pochwały: 110
Marka: TOYOTA
Model: TUNDRA
Nadwozie: pick-up
Rocznik: 2014
Silnik: 3UR-FBE
sory nie chciało mi się wszystkiego czytać mea culpa

z TS 2,0

PROBLEMY ODCHODZĄ DO LAMUSA PANOWIE :-D

proponuję zainwestować parę dolców w nowsze oprogramowanie i nowy fejsik

pzdr.

_________________


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 lis 2012, o 09:12 
Offline
Nowicjusz
Nowicjusz

Dołączył(a): 6 sty 2009, o 18:18
Posty: 20
Lokalizacja: Warszawa
Marka: Toyota
Model: Avensis T22 kombi
Rocznik: 2001
Silnik: 2.0 D4D 1CDFTV
AUTOKAM napisał(a):
z TS 2,0 PROBLEMY ODCHODZĄ DO LAMUSA PANOWIE :-D
proponuję zainwestować parę dolców w nowsze oprogramowanie i nowy fejsik


Jesteś pewien, że to parę dolców różnicy? :-)
My rozmiawiamy cały czas o mini VCI.
Narazie nie widziałem informacji, żeby chińczycy wypuścili nowego klona
w przystępnej cenie na polskie warunki ;-)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 lis 2012, o 19:42 
Offline
Coś wie...
Coś wie...

Dołączył(a): 25 sie 2011, o 17:35
Posty: 247
Lokalizacja: sosnowiec
Marka: Toyota
Model: Avensis T25
Rocznik: 2006
Silnik: 2.2
czy ten mini vci dosteny na allegro za 300 zl x horse bedzie dziala dobrze na techsteream na XP 32 bit ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 lis 2012, o 20:01 
Offline
Spamer
Spamer
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 lut 2010, o 21:50
Posty: 7159
Lokalizacja: WWW
Pochwały: 872
Marka: Toyota
Model: T25FL
Nadwozie: kombi
Rocznik: 2006
Silnik: ADFTV
Zapewne chodzi Ci o program Toyota Techstream.
Pod XP powinna każda wersja działać.
Wersja z Magnoose Pro na pewno jest przetestowana.
Mini-VCI kupisz w Chinach 3x taniej niż na Allegro, linki do sprzedawców były w tym wątku.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 lis 2012, o 20:29 
Offline
Coś wie...
Coś wie...

Dołączył(a): 25 sie 2011, o 17:35
Posty: 247
Lokalizacja: sosnowiec
Marka: Toyota
Model: Avensis T25
Rocznik: 2006
Silnik: 2.2
ma ktos jakis link do takiego sprzedawcy po co przeplacac :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 lis 2012, o 20:41 
Offline
Spamer
Spamer
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 lut 2010, o 21:50
Posty: 7159
Lokalizacja: WWW
Pochwały: 872
Marka: Toyota
Model: T25FL
Nadwozie: kombi
Rocznik: 2006
Silnik: ADFTV
piokli napisał(a):
Mini-VCI kupisz w Chinach 3x taniej niż na Allegro, linki do sprzedawców były w tym wątku.

A co ja przed chwilą napisałem ? :jacipokaze:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 lis 2012, o 14:12 
Offline
Nowicjusz
Nowicjusz

Dołączył(a): 7 lis 2012, o 18:02
Posty: 2
Lokalizacja: Hrubieszów
Marka: Toyota
Model: Avensis T25
Rocznik: 2006
Silnik: D4D 126PS
Witam szanowne grono tymbardziej, ze jest to mój pierwszy post na forum!
Pozyczyłem od kolegi kabelek ELM327 i podłączyłem do swojej Avki T25 d4d 126ps, połączenie z autem zostało nawiązane programem Pcmscan, w zwiąsku tym mam dwa pytania.
1.Jaka powinna być wartosc przepływki przy zgaszonym silniku? U mnie wartosc ta wynosi 0,42 g/s zarówno przed czyszczeniem przepływki jak i po?
2.Jak lub jakim programem sprawdzic korekcję wtryskiwaczy? Próbowałem EasyOBD II, ale po wybraniu odpowiedniej opcji w program sie zawiesza.
Pozdrawiam!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 lis 2012, o 22:25 
Offline
Nowicjusz
Nowicjusz

Dołączył(a): 21 kwi 2011, o 22:30
Posty: 12
Marka: toyota
Model: verso
Nadwozie: inne
Rocznik: 2012
Silnik: 1.8 147KM
Panowie jeszcze jedno pytanie które nie daje mi spokoju z tym moim mvci .... W techstream jest funkcja dlc3 cable check u mnie podczas testu bez względu na to czy interfejs jest podłączony do samochodu czy nie podczas testowania piny 6 ,7 ,14, 15 wyświetla na czerwono czy u was też tak jest ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 lis 2012, o 17:21 
Offline
Coś wie...
Coś wie...
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 wrz 2010, o 22:02
Posty: 397
Lokalizacja: Kostrzyn nad Odrą
Pochwały: 3
Marka: TOYOTA
Model: Avensis T-27
Nadwozie: kombi
Rocznik: 2009
Silnik: 2,0 112KW
michcio123 napisał(a):
Witam szanowne grono tymbardziej, ze jest to mój pierwszy post na forum!
Pozyczyłem od kolegi kabelek ELM327 i podłączyłem do swojej Avki T25 d4d 126ps, połączenie z autem zostało nawiązane programem Pcmscan, w zwiąsku tym mam dwa pytania.
1.Jaka powinna być wartosc przepływki przy zgaszonym silniku? U mnie wartosc ta wynosi 0,42 g/s zarówno przed czyszczeniem przepływki jak i po?
2.Jak lub jakim programem sprawdzic korekcję wtryskiwaczy? Próbowałem EasyOBD II, ale po wybraniu odpowiedniej opcji w program sie zawiesza.
Pozdrawiam!
Ktoś wypowiadał się wcześniej,że ELM327 nie można połączyć się z D4D ???

_________________
"Od dawna to przecież wiadomo
jaki sapiens - taki homo
. "- Andrzej Sulima-Suryn


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 lis 2012, o 17:40 
Offline
Spamer
Spamer
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 lut 2010, o 21:50
Posty: 7159
Lokalizacja: WWW
Pochwały: 872
Marka: Toyota
Model: T25FL
Nadwozie: kombi
Rocznik: 2006
Silnik: ADFTV
ELM327 z 1CD-FTV się nie łączy.
Być może z nowszymi D4D już potrafi się połączyć.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 lis 2012, o 15:34 
Offline
Coś wie...
Coś wie...
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 wrz 2010, o 22:02
Posty: 397
Lokalizacja: Kostrzyn nad Odrą
Pochwały: 3
Marka: TOYOTA
Model: Avensis T-27
Nadwozie: kombi
Rocznik: 2009
Silnik: 2,0 112KW
michcio123 napisał(a):"pożyczyłem od kolegi kabelek ELM327 i podłączyłem do swojej Avki T25 d4d 126ps, połączenie z autem zostało nawiązane programem Pcmscan". Czy to już nowszy model D4D? Wczoraj mając program PCMSCAN próbowałem połączyć się z autem wykorzystując interf.Mini Vci J2534 -nie udało się (na laptopie -Vista,ale nie odpuszczam).

_________________
"Od dawna to przecież wiadomo
jaki sapiens - taki homo
. "- Andrzej Sulima-Suryn


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 lis 2012, o 15:43 
Offline
Coś wie...
Coś wie...
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 wrz 2010, o 22:02
Posty: 397
Lokalizacja: Kostrzyn nad Odrą
Pochwały: 3
Marka: TOYOTA
Model: Avensis T-27
Nadwozie: kombi
Rocznik: 2009
Silnik: 2,0 112KW
tomasy napisał(a):
Panowie jeszcze jedno pytanie które nie daje mi spokoju z tym moim mvci .... W techstream jest funkcja dlc3 cable check u mnie podczas testu bez względu na to czy interfejs jest podłączony do samochodu czy nie podczas testowania piny 6 ,7 ,14, 15 wyświetla na czerwono czy u was też tak jest ?
U mnie bez podłączenia do auta piny 6,7 wyświetlane są w czasie całego testu na zielono, natomiast 14 i 15 po dwa razy na czerwono.Z uwagi na pogodę nie sprawdzałem podczas podłączenia do auta.

_________________
"Od dawna to przecież wiadomo
jaki sapiens - taki homo
. "- Andrzej Sulima-Suryn


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 lis 2012, o 18:05 
Offline
Spamer
Spamer
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 lut 2010, o 21:50
Posty: 7159
Lokalizacja: WWW
Pochwały: 872
Marka: Toyota
Model: T25FL
Nadwozie: kombi
Rocznik: 2006
Silnik: ADFTV
ZBYSZEK66 napisał(a):
michcio123 napisał(a):"pożyczyłem od kolegi kabelek ELM327 i podłączyłem do swojej Avki T25 d4d 126ps, połączenie z autem zostało nawiązane programem Pcmscan". Czy to już nowszy model D4D?

Tak, 126KM to jest nowszy silnik 1AD, ma inny komputer niż 1CD-FTV.
Program PCMSCAN jest napisany dla urządzenia ELM327, nie "zagada" ze sprzętem Mini-VCI.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 lis 2012, o 19:25 
Offline
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 lis 2007, o 08:12
Posty: 20524
Lokalizacja: Schwäbisch Hall
Pochwały: 292
Marka: Toyota
Model: Avensis T22
Nadwozie: kombi
Rocznik: 2001
Silnik: 2.0 D4D 1cdftv
do 1cd w t25 ELM tez powinien sie polaczyc, z t22 nie da rady, pozdr


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 lis 2012, o 16:12 
Offline
Coś wie...
Coś wie...
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 wrz 2010, o 22:02
Posty: 397
Lokalizacja: Kostrzyn nad Odrą
Pochwały: 3
Marka: TOYOTA
Model: Avensis T-27
Nadwozie: kombi
Rocznik: 2009
Silnik: 2,0 112KW
"piokli"
Program PCMSCAN jest napisany dla urządzenia ELM327, nie "zagada" ze sprzętem Mini-VCI.[/quote] A ja w opisie PCMSCAN v2.4.12 znalazłem coś takiego:
"Interfejsy kompatybilne z oprogramowaniem
Autotap AT1, AT2, AT3, AT123 (v2.x)
*VIA LDV100, LDV200, LDV300, LDV123
*Multiplex Engineering T16
*ELM320, ELM322, ELM323 (v2.x)
*ELM327 (wszystkie wersje)
*Any SAE-J2534 compliant OBD-II interface."Ostatni zapis wskazuje na możliwość użycia interfejsu Mini Vci z PCMSCAN v2.4.12(niestety nie w odniesieniu do T-22 D4D)

_________________
"Od dawna to przecież wiadomo
jaki sapiens - taki homo
. "- Andrzej Sulima-Suryn


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 14 lis 2012, o 13:29 
Offline
Coś wie...
Coś wie...
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 kwi 2011, o 12:08
Posty: 288
Lokalizacja: Warszawa
Pochwały: 1
Marka: Toyota
Model: Avensis T25
Rocznik: 2008
Silnik: 2.4 (2AZ-FSE)
wczoraj podłączyłem ELM327 z Bluetooth do mojej Avki. Na smartfona wgrałem aplikację Torque. Wszystko bezproblemowo się połączyło i ładnie działa. Czy ktoś obeznany w temacie odniesie się do tej aplikacji i jej możliwości ? Jak się ma do niej konkurencja i co ewentualnie warto stosować ? Od razu nadmieniam, że soft na PC-ta nie interesuje mnie.
http://www.youtube.com/watch?v=Ay-ZvTn3fLo
http://www.youtube.com/watch?v=bbJMHZv7OEA&feature=fvwrel

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 lis 2012, o 15:29 
Offline
Nowicjusz
Nowicjusz

Dołączył(a): 6 sty 2009, o 18:18
Posty: 20
Lokalizacja: Warszawa
Marka: Toyota
Model: Avensis T22 kombi
Rocznik: 2001
Silnik: 2.0 D4D 1CDFTV
Widzę, że rośnie popularność ELM327 wsród forumowiczów ;-)
Ale niestety jak jak napisał piokli z silnikiem 1CD-FTV nie zagada. Do tego silnika w chwili obecnej to tylko MINI VCI.

Z nowszymi ELM się potrafi połączyć, ale wg mojej wiedzy jego możliwości w porównaniu do MINI VCI są mniejsze.
Nie łączyłem się przez ELM, ale z tego co można przeczytać można im jedynie dokonać odczytu z silnika.
MINI VCI daje dużo więcej możliwości. Proszę zobaczyć na przykładzie Toyoty RAV gdzie jest więcej eletroniki (patrz załącznik)


Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 lis 2012, o 15:44 
Offline
Nowicjusz
Nowicjusz

Dołączył(a): 6 sty 2009, o 18:18
Posty: 20
Lokalizacja: Warszawa
Marka: Toyota
Model: Avensis T22 kombi
Rocznik: 2001
Silnik: 2.0 D4D 1CDFTV
tomasy napisał(a):
Panowie jeszcze jedno pytanie które nie daje mi spokoju z tym moim mvci .... W techstream jest funkcja dlc3 cable check u mnie podczas testu bez względu na to czy interfejs jest podłączony do samochodu czy nie podczas testowania piny 6 ,7 ,14, 15 wyświetla na czerwono czy u was też tak jest ?

U mnie to wygląda tak:

- kabel odłączony od samochodu
Załącznik:
KABEL_OFF.jpg

- kabel podłączony do samochodu
Załącznik:
KABEL_ON.jpg


Czyli po podłączeniu robi się aktywny pin 7, czyli linia K.
U ciebie wygląda jakby coś z kablem było nie tak, ewentualnie gniazdo ale w to raczej wątpię.


Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 lis 2012, o 23:50 
Offline
Nowicjusz
Nowicjusz

Dołączył(a): 6 sty 2009, o 18:18
Posty: 20
Lokalizacja: Warszawa
Marka: Toyota
Model: Avensis T22 kombi
Rocznik: 2001
Silnik: 2.0 D4D 1CDFTV
tomasy napisał(a):
Panowie jeszcze jedno pytanie które nie daje mi spokoju z tym moim mvci .... W techstream jest funkcja dlc3 cable check u mnie podczas testu bez względu na to czy interfejs jest podłączony do samochodu czy nie podczas testowania piny 6 ,7 ,14, 15 wyświetla na czerwono czy u was też tak jest ?


tomasy, dopiero teraz do mnie dotarło, że wjechałeś Yariską na forum Avensis ;-)
W takim razie zanim spiszesz na straty interfejs, poszukaj jeszcze schematów gniazda OBD.
Jak porównałem piny w mojej ave i pierszej z brzegu yaris jaka znalazlem w internecie to sie troche roznia.
Moze aby nawiazac polaczenie przez mini vci musisz pozamieniac jakies kabelki w swoim gniezdzie.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 lis 2012, o 20:43 
Offline
Nowicjusz
Nowicjusz

Dołączył(a): 21 kwi 2011, o 22:30
Posty: 12
Marka: toyota
Model: verso
Nadwozie: inne
Rocznik: 2012
Silnik: 1.8 147KM
Na razie odesłałem interfejs sprzedawcy bo twierdzi że jest szansa że jest uszkodzony, ale zamieniać chyba nic nie trzeba choćby dla tego że elm 327 łączy się z yarkiem beż żadnego ale tylko ze elm pokazuje bardzo mało przydatnych danych


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 lis 2012, o 21:02 
Offline
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 lis 2007, o 08:12
Posty: 20524
Lokalizacja: Schwäbisch Hall
Pochwały: 292
Marka: Toyota
Model: Avensis T22
Nadwozie: kombi
Rocznik: 2001
Silnik: 2.0 D4D 1cdftv
Nie jest uszkodzony, moj tez laczyl sie z yarisem, a nie laczyl sie z ave (t22 d4d jak w opisie).


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 lis 2012, o 12:07 
Offline
Nowicjusz
Nowicjusz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 wrz 2012, o 00:33
Posty: 7
Lokalizacja: Coventry
Marka: Toyota
Model: Avensis T25 T SPIRIT
Rocznik: 2005
Silnik: 2.0 diesel
Witam ponownie :brewki:
Mam taki maly problemik od jakiegos czasu zauwazylem ze moja ave traci na mocy ... odpalam z ranca auto smiga normalnie turbinka sie zalacza daje kopa itd a po jakis 2km zawsze spada moc. tak jakby sie turbina odlaczala. Odstawiam auto na 15 min , dziala spowrotem normalnie, przejezdzam kilka km i znowu low power. Bylem na diagnostyce i wykrylo bląd " przepływomierz powietrza" koleś powiedzial ze musze go wymienic ok ... kupiłem nowy za 131 funa wymienilem i hmm zadnych zmian nie widze....... dodam ze raz po tej diagnostyce zapalily mi sie kontrolki TRC oFF jak i VSC , po jakims czasie zgasly i dalej czysto. Pytanie czy ja musze po wymianie przepływomierza poniownie zresetować kompa?
Zaraz jade do pracy i na bank wiem ze przejade kolo 2km normalnie a potem kurcze zaś low POWER!

Zakupilem sobie takie maly badziew ->> http://www.ebay.co.uk/itm/110937239971?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
wiem ze za bardzo sie tym nie pobawie ale moze jakies tam ustereczki wykryje , ba moze nawet zresetuje kompa.

Jeszcze jedno nie daje mi spokoju , bo jakoś chyba wczesniej tego nigdy nie słyszałem, jako , że mam ang wersje avki to kierownica po prawej str. przy odpaleniu auta po dluższym postoju słychać po LEWEJ STRONIE takie jakby bulgotanie wody , płynu , niewiem w wężykach djabli go tam wie..... co to moze być ... moze tu tkwi problem z mocą?

_________________
Jak niewiesz to pytaj - w pysk przeciez nie da ...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 lis 2012, o 13:00 
Offline
Stara się...
Stara się...
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 lis 2010, o 00:54
Posty: 60
Lokalizacja: wielkopolska
Marka: Toyota
Model: Avensis T22
Rocznik: 2001
Silnik: 2.0 D-4d
No to przebrnąłem przez cały wątek, 2h czytania
i już prawie wiem.
na razie tylko 2 pytanie
1.jak rozróżnić na ebay interfejs mini vci xhorse od Magnoose Pro(<<ten trzeba brac działa z WIN7),
2. który sprzedawca jest rzetelny ponieważ na razie raz kupiłem z HonKogu i nie dotarł.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 lis 2012, o 13:07 
Offline
Spamer
Spamer
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 lut 2010, o 21:50
Posty: 7159
Lokalizacja: WWW
Pochwały: 872
Marka: Toyota
Model: T25FL
Nadwozie: kombi
Rocznik: 2006
Silnik: ADFTV
Wszystkie zakupy w Hong Kongu są obarczone jakimś ryzykiem nie dotarcia. Może azjatycki sprzedawca nas olać, przewoźnik, celnicy ukradną itp.
Ja kupiłem 2 razy w Hong Kongu, obie przesyłki dotarły dobrze zapakowane, sprzedawca miły dopytywał się czy przesyłka dotarła.
W tym wątku podawałem u kogo kupiłem ( http://myworld.ebay.com/link-delight-na ... OC:PL:1181 ) na ebayu, oba MiniVCI od tego sprzedawcy były z "Magnoose Pro".


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 lis 2012, o 14:10 
Offline
Stara się...
Stara się...
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 lis 2010, o 00:54
Posty: 60
Lokalizacja: wielkopolska
Marka: Toyota
Model: Avensis T22
Rocznik: 2001
Silnik: 2.0 D-4d
piokli dzięki:) w dobie kilku dziesieci lików musiało mi ucic:)

A może ma ktoś na sprzedaż?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 lis 2012, o 06:40 
Offline
Nowicjusz
Nowicjusz

Dołączył(a): 17 lut 2012, o 02:30
Posty: 23
Lokalizacja: Kobyłka
Marka: Toyota
Model: Avensis T25
Rocznik: 2007
Silnik: 2,0 D4D
Witam,
czy ten kabel nadaje się i czy będzie działał na WIN7?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 lis 2012, o 07:36 
Offline
Spamer
Spamer
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 lut 2010, o 21:50
Posty: 7159
Lokalizacja: WWW
Pochwały: 872
Marka: Toyota
Model: T25FL
Nadwozie: kombi
Rocznik: 2006
Silnik: ADFTV
Pisaliśmy o tym w tym wątku, wystarczy go przeczytać.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 lis 2012, o 11:10 
Offline
Nowicjusz
Nowicjusz

Dołączył(a): 6 sty 2009, o 18:18
Posty: 20
Lokalizacja: Warszawa
Marka: Toyota
Model: Avensis T22 kombi
Rocznik: 2001
Silnik: 2.0 D4D 1CDFTV
Marcinw85 napisał(a):
Witam,
czy ten kabel nadaje się i czy będzie działał na WIN7?


Ten na Magnoose Pro testowałem na Windows 7 (32 i 64 bit) nie ma problemu, Xhorse na wersji 64 bit nie ruszy.

Ale wniosę coś więcej do wątku:
Magnoose Pro działa na 100% na Windows 8 wersja 32 bit.
Na wersji 64 bit jeszcze nie testowałem, ale domniemam, że nie powinno być problemów.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 lis 2012, o 18:35 
Offline
Coś wie...
Coś wie...
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 cze 2012, o 09:30
Posty: 111
Lokalizacja: Warszawa
Marka: Toyota
Model: Avensis
Rocznik: 2006
Silnik: 2.0 D4D 116KM 1CDFTV
Witam,
Ja również przeczytałem cały wątek i chciałem się upewnić czy do mojej Ave powinienem kupić interfejs mini vci Magnoose Pro pod win7?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1085 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 37  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Toyota Avensis - nasza pasja...

Strony partnerskie: checkengine.eu | auto.com.pl | motostat.pl | ceramizer.pl | dobrymechanik.net | Polska Jazda | Auto Giełda